Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávky reagencií a spotřebního materiálu pro analýzu KO, vč. bezplatné výpůjčky 2 ks laboratorních analyzátorů pro Hematologicko-transfusní oddělení SN v Opavě II.
Odesílatel Pavel Pěnkava
Organizace odesílatele Slezská nemocnice v Opavě, příspěvková organizace [IČO: 47813750]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 20.05.2021 08:04:11
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

v reakci na doručenou žádost o vysvětlení zadávací dokumentace zadavatel sděluje následující:

Dotaz účastníka
Bude zadavatel akceptovat u analyzátoru č. 2 kvantitativní detekci nezralých frakcí granulocytů a bude pro zadavatele dostačující výstraha na přítomnost erytroblastů v analyzovaném vzorku?

Odpověď zadavatele:
Ne, zadavatel nebude akceptovat u analyzátoru č. 2 jen kvantitativní detekci nezralých frakcí granulocytů a nebude pro zadavatele dostačující jen výstraha na přítomnost erytroblastů v analyzovaném vzorku. Trváme u analyzátoru č. 2 na funkci kvantitativní detekce erytroblastů včetně korekce na počet leukocytů.

Zdůvodnění: Na analyzátoru č. 2 se provádí vyšetření pro celé zdravotnické zařízení během pohotovosti, včetně víkendů a svátků a bude třeba zajistit tuto funkci a vyšetření pro časný záchyt závažných patologií a rychlou úpravu léčby rizikových pacientů. Také považujeme analyzátor č. 2 jako záložní při výpadku analyzátoru I.

Vzhledem k tomu, že jde o vysvětlení, jež nemění požadavky na parametry analyzátorů a nemá vliv na okruh účastníků, nedochází k prodloužení lhůty pro podávání nabídek.