Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Přístroje 2021 - VZ č. 3 - ČÁST 4: Automatický močový analyzátor
Odesílatel Pavel Pěnkava
Organizace odesílatele Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, příspěvková organizace [IČO: 00844641]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 16.12.2021 09:58:11
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Dobrý den,

interní kontrolou zadavatele byly v ZD a Krycím listu pro část 4 zjištěny písařské chyby v odkazu na nesprávnou Přílohu č. 8 namísto správného odkazu na Přílohu č. 20:

Správné znění těchto částí je:

1) V čl. 11.1. ZD část Cena reagencií

Nabídková cena je stanovena jako nejvýše přípustná, a vychází z celkové ceny reagencií a spotřebního materiálu včetně DPH potřebného pro předpokládaný počet vyšetření za jeden rok, jak jsou tato specifikována v příloze č. 20 – Minimální technické podmínky pro část 4, včetně veškerého spotřebního materiálu, tj. reagencií, kontrolního a kalibračního materiálu, provozních chemikálií a veškerého ostatního spotřebního materiálu, a to v členění:

2) V čl. 16.1.3. u hodnotícího kritéria č. 1

Celková nabídková cena v Kč za dodávku zboží za 1 rok (bez DPH)
(reagencie, včetně veškerého spotřebního materiálu, kontrolního materiálu a kalibračního materiálu pro diagnostiku při předpokládaném počtu stanovení dle Přílohy č. 20)

3) V čl. 16.1.3. Způsob hodnocení:

V případě 1. kritéria získá nejvíce bodů nabídka s nejnižší celkovou nabídkovou cenou zboží za 1 rok bez DPH, tj. za dodávku reagencií, včetně veškerého spotřebního materiálu, kontrolního materiálu a kalibračního materiálu pro diagnostiku při předpokládaném počtu stanovení dle Přílohy č. 20, zahrnující i veškeré náklady s veřejnou zakázkou spojené.

4) Příloha č. 14 – Krycí list pro část 4 – odkaz na Přílohu č. 8 se mění na odkaz na Přílohu č. 20.

Vzhledem k tomu, že jde čistě o opravu písařské chyby, jež nemění požadavky na parametry soutěženého analyzátoru a reagencií, a jež nemá vliv na okruh účastníků, nedochází k prodloužení lhůty pro podávání nabídek.

Pro lepší orientaci zasílá zadavatel aktuální znění ZD a Přílohy č. 14 v příloze tohoto oznámení, kde jsou jednotlivé opravy zvýrazněny tučně a podtrženě.


Přílohy
- Zadavaci dokumentace - Přístroje 2021 - oprava odkazu na Přílohu č. 20 - 16 12 2021.doc (420.00 KB)
- Příloha č. 14 - Krycí list pro část 4 - oprava odkazu na přílohu č. 20.docx (29.22 KB)