Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení ČÁST 16: POCT systém pro analýzu glukózy
Odesílatel Pavel Pěnkava
Organizace odesílatele Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, příspěvková organizace [IČO: 00844641]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 19.01.2018 16:03:32
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Znění vysvětlení zadavatele:
Dodavatelé se vyzývají, aby cenu za pozáruční servis stanovili ve smlouvě následovně:

Cena za dopravu servisního technika do místa plnění v Kč bez DPH
Cena bude uvedena za 1 výjezd do místa plnění a zpět. I v případě, že je předmětem jednotlivé části veřejné zakázky více přístrojů, dodavatel nebude rozdělovat cenu za každý přístroj zvlášť, ale uvede pouze jednu cenu dopravy, jež se bude aplikovat na celou část.

Cena PBTK v Kč bez DPH
Cena bude uvedena za 1 rok. V případě, že dodavatel zajišťuje PBTK za období delší než jeden rok, bude nabízená cena PBTK za 1 rok adekvátně snížena (např. v případě PBTK 1krát za 2 roky stanoví dodavatel cenu PBTK ve výši ½). I v případě, že je předmětem jednotlivé části veřejné zakázky více přístrojů, dodavatel nebude rozdělovat cenu za každý přístroj zvlášť, ale uvede pouze jednu cenu PBTK za celou část a 1 rok. Cena PBTK bude uvedena bez ceny dopravy servisního technika.

Cena 1 hodiny práce servisního technika v Kč bez DPH
Cena bude uvedena za 1 hodinu práce servisního technika. I v případě, že je předmětem jednotlivé části veřejné zakázky více přístrojů, dodavatel nebude rozdělovat cenu za každý přístroj zvlášť, ale uvede pouze jednu cenu za 1 hodinu práce servisního technika, jež se bude aplikovat na celou část.