Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení ČÁST 19: Rehabilitační přístroje – fyzikální terapie
Odesílatel Pavel Pěnkava
Organizace odesílatele Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, příspěvková organizace [IČO: 00844641]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 25.01.2018 11:08:28
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Znění žádosti:
Dotaz 1)
V části č. 19 - Rehabilitační přístroje – fyzikální terapie uvádí Zadavatel v technické specifikaci pro Lymfodrenážní přístroj parametr „Návlek na horní končetiny zasahující do axily (pár – 2x12 komor)“
Bude zadavatel akceptovat nabídku kdy návlek na horní končetinu zasahující do axily s hodnotou 2x8 komor?

Dotaz 2)
Požaduje Zadavatel v části č. 19 - Rehabilitační přístroje – fyzikální terapie u položky Lymfodrenážní přístroj režim provozu přístroje s možností individuálního vypnutí jednotlivých komor?

Dotaz 3)
V části č. 19 - Rehabilitační přístroje – fyzikální terapie uvádí Zadavatel v technické specifikaci pro Ultrazvukový rehabilitační přístroj parametr „bezobslužný aplikátor pro plošnou aplikaci včetně úchytného systému na místo aplikace“.
Má Zadavatel u této položky požadavek na minimální aplikační plochu bezobslužného aplikátoru?

Dotaz 4)
V části č. 19 - Rehabilitační přístroje – fyzikální terapie uvádí Zadavatel v technické specifikaci pro Cílená radiofrekvenční terapie parametr „Programy: dynamický, nízký puls, super puls, boost, SWAP RET+“.
Bude zadavatel akceptovat nabídku přístroje, který má programové vybavení v širokém rozsahu indikací a diagnóz a uživatelsky programovatelný režim s možností uložení vlastních programů? Zadavatelem uváděné programy mají v tomto přístroji jiný název

Znění odpovědi zadavatele:
Zadavatel přistoupil ke změně zadávacích podmínek uvedených v příloze č. 23, tato změna bude zveřejněna v souladu s ustanovením §99 Zákona včetně prodloužení lhůty pro podání nabídek.