Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, příspěvková organizace - pořízení zdravotnické techniky
Odesílatel Pavel Pěnkava
Organizace odesílatele Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, příspěvková organizace [IČO: 00844641]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.06.2018 16:47:07
Předmět Změna zadávací dokumentace

Znění dotazu č. 1:

Ve výběrovém řízení na MR, dokumentu "Minimální technické podmínky Veřejná zakázka č. P18V00000169, evidenční číslo Z2018-016632, "Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, příspěvková organizace - pořízení zdravotnické techniky" Číslo spisu: SZZ/FMP/2018/01/magnetická rezonance", požadujete v článku: "Akviziční a výpočetní systém": RF systém s optickým přenosem signálu již na úrovni RF cívek

Dotaz : Žádáme o vypuštění uvedeného textu.

Zdůvodnění: Požadavek umožňuje účast v soutěži pouze jednomu výrobci a ani ten není schopen splnit tento požadavek u všech požadovaných cívek. Vedl by tedy nutně ke zrušení výběrového řízení pro nulovou účast, případně neschopnosti plnění libovolného uchazeče.

Znění odpovědi zadavatele:

Zadavatel trvá na uvedeném požadavku s upřesněním, že bude akceptovat nejen optický přenos signálu již na úrovni RF cívek (z cívek do gantry), ale i na úrovni MR stolu (ze stolu do gantry).

Znění dotazu č. 2:

Ve výběrovém řízení na MR, dokumentu "Minimální technické podmínky, Veřejná zakázka č. P18V00000169, evidenční číslo Z2018-016632, Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, příspěvková organizace - pořízení zdravotnické techniky" Číslo spisu: SZZ/FMP/2018/01/magnetická rezonance", požadujete v článku: "Požadujeme minimálně tyto samostatné, orgánově dedikované cívky pro 1.5 T":

vícekanálová hlavokrční cívka použitelná v celotělovém konceptu umožňující vyšetření prostřednictvím min. 20 kanálů vícekanálová hlavová cívka (alespoň 12 kanálů) použitelná v celotělovém konceptu

Dotaz: Bude zadavatel akceptovat plnění obou požadavků jednou hlavokrční cívkou, která při celkovém počtu 20 nezávislých kanálů/elementů poskytuje pro vyšetření v oblasti mozku (hlavy) 16 nezávislých kanálů/elementů

Zdůvodnění: Naše uvedená cívka splňuje beze zbytku oprávněné klinické požadavky pro použití jako hlavokrční i pro vyšetření mozku (hlavy), tedy jako hlavová. Samostatnou hlavovou cívku v kategorii 1.5T nemáme v portfoliu.

Znění odpovědi zadavatele:

Zadavatel připouští splnění obou požadavků jednou hlavokrční cívkou s min. 20 akvizičními kanály.

Vzhledem ke změně zadávací dokumentace, která může rozšířit okruh možných účastníků zadávacího řízení přistupuje zadavatel k prodloužení lhůty pro podání nabídek ve smyslu ustanovení §99 odst. 2 ZVZ.